Notícies

Arriba l'estrena de la temporada: Ratatouille, El petit xef!

Joventut de la Faràndula, estrenarà el proper 14 de maig la darrera i esperada producció, que tancarà la Temporada 2015-2016, Ratatouille, El petit xef.

El musical familiar dirigit per Albert Gorina i Magda Palau, es representarà al Teatre la Faràndula els dies 14, 15, 21, 22, 28 i 29 de maig, a les 18:00 hores.

El repartiment l’encapçalen Lua Amat, com a Remy, la rata; Eric Alés com a Linguini, l’aprenent de cuina; Alba Garcia com a Colette, subxef de can Gusteave i Toni Mas com a Ego, el crític gastronòmic. A tots ells, els acompanya un equip de 45 actors i actrius d’entre 6 i 55 anys que completen la resta de repartiment.

La representació compta amb un total de 12 temes musicals creats per a l’ocasió per Keco Pujol, compositor de la banda sonora d’entre altres títols, de la Blancaneus i els set nans, de Joventut de la Faràndula. Tots els temes són cantats i ballats pels actors del muntatge, sota la direcció vocal de Monserrat Saurí i la direcció coreogràfica de la mà de Cristina Allande, de l’escola Ritme dansa.

Per aquesta estrena Joventut de la Faràndula utilitzarà per primera vegada a la història una escenografia rotatòria. Totes les cares de l’escenografia seran part del decorat i es podrà veure des de qualsevol angle dels 360 graus possibles.

Aquesta posada en escena permetrà entrar en la història al cent per cent i agilitzar el ritme argumental. L’escenografia de l’obra ha estat ideada per Albert Gorina, Magda Palau i Joan Jorba, i realitzada per aquest últim. Cal afegir que s’han fabricat tots els elements necessaris per recrear l’ambientació en el món de la cuina i la restauració, àmbit on es desenvolupa Ratatouille, El petit xef.

Data de publicació

May 9, 2016