Notícies

Els Pastorets porten més de 6.000 espectadors a La Faràndula de Sabadell

Joventut de la Faràndula porta més de 6.000 espectadors al cicle de Els Pastorets. L’entitat sabadellenca torna a superar el seu propi rècord, tancant la temporada nadalenca d’una forma excel·lent, assolint un nou èxit artístic i de públic.

Situant l’espectacle com un dels referents catalans del mític text de Folch i Torres, tan per la consolidada posada en escena i la seva interpretació, com pel volum i la repercussió que ha aconseguit la representació sabadellenca.

Una tradició que s’ha instaurat a l’entitat i a la ciutat, convertint-la en mirall per poblacions d’arreu de Catalunya. Fruit de l’esforç a nivell intern i extern, donant un resultat professional que dignifica la cultura popular. I és que any rere any s’incrementa el públic vingut de poblacions de fora de la comarca, seguidors d’Els Pastorets.

Aquest any cal destacar les novetats a nivell de repartiment com en la Banda Sonora. La visita del President de la Generalitat Artur Mas i de més de 12 entitats que realitzen Els Pastorets a tot Catalunya han culminat el bon moment que viu la producció.

Data de publicació

January 12, 2015
  • Fragment de la representació de Els Pastorets.