Notícies

Joventut de la Faràndula presenta La blancaneus

Joventut de la Faràndula presenta aquest cap de setmana l’esperada estrena de la temporada. Els dos propers caps de setmana 5, 6, 12 i 13 de març es podrà veure La Blancaneus.L’entitat sabadellenca agafa altre cop un dels clàssics infantils més populars i estimats per posar-lo al dia i en format de teatre pel segle XXI. Albert Gonzàlez ha adaptat el famós conte dels germans Grimm donant-li un aire més jove, fresc i divertit a l’original. Juntament amb la posada en escena, també a càrrec d’Albert Gonzàlez i Alba Valero trobem un resultat atractiu, dinàmic i infalible per petit i grans.

Una història coneguda, un text divertit, animals que parlen, un mirall màgic mediàtic interpretat per Jordi Banacolocha, nans sorprenents, unes músiques enganxoses fetes de bell nou per Keko Pujol, i uns balls espectaculars a càrrec de Montse Argemí de l’escola BOTS. Jessica Martín com a Blancaneus, Joan Bta. Torrella en el paper de príncep i Montse Vidal com a Reina són els protagonistes, juntament amb gairebé una quarantena d’actors i ballarins, fan de tot plegat la fórmula màgica per tal que el teatre familiar a Sabadell esdevingui un nou èxit. Us ho perdreu?

L’espectacle es podrà veure, com sempre, a les sis de la tarda al TMS La Faràndula. Les entrades estan a la venda als punts habituals: taquilles del Principal i El Corte Inglés.

Data de publicació

March 3, 2011