Notícies

La Blancaneus i els set nans. Un nou rècord per a la Joventut de la Faràndula

Joventut de la Faràndula no es cansa de batre rècords i recollir bons fruits. La Blancaneus, d’Albert Gonzàlez; dirigida pel mateix autor i Alba Valero ha portat en les seves quatre funcions d’estrena 3.882 espectadors. Una mitjana que ha representat gairebé l’extraordinària xifra de 1.000 persones per dia, la cirereta va arribar el darrer diumenge quan es va tornar a penjar el cartell d’entrades exhaurides. Un fet que malgrat s’hagi repetit dues vegades aquesta temporada, juntament amb La Ventafocs, no li resta mèrits -al contrari- exemplifica de la millor manera com l’entitat sabadellenca està vivint possiblement un dels seus moments més bons en quan a producció, crítica i públic.

I és que la posada de llarg del clàssic dels germans Grimm els 5, 6, 12 i 13 han resultat una nova dosi de teatre familiar d’alt nivell. Les músiques de Keko Pujol juntament amb les coreografies de Montse Argemí de Bots i la part artística formen un conjunt sense escletxes que de manera trepidant fan vibrar a petits i grans durant les gairebé dues hores d’espectacle.

Per tots aquells que s’hagin quedat amb ganes de veure-la o repetir, La Blancaneuses tornarà a veure a l’escenari del TMS La Faràndula la propera tardor. Per ara, tan sols queda esperar el retorn de Els Músics de Bremen, d’Albert Gonzàlez. Novament el TMS acull la reposició innovadora d’un dels èxit de la temporada anterior. Amb música en directe amb la col·laboració de l’Escola Ceme de les partitures de Francesc Membrives, les últimes sis dates d’enguany són: 2, 3, 9, 10, 16 i 17 d’abril.

Data de publicació

March 14, 2011