Notícies

La Cultura no és un luxe!

Joventut de la Faràndula, com a entitat de teatre amateur de Catalunya també s'adhereix al manifest "La cultura no és un luxe"  que ens ha fet arribar la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya.

 

  Des de la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya creiem fermament en que cal no quedar en silenci davant un fet com aquest: la mesura adoptada pel govern per la qual augmenta l’IVA del preu de les entrades de teatre, entre d’altres, del 8% al 21%, fa que el món amateur, així com el professional, se’n ressenti.

  • Els ajuts d’institucions disminueixen per la situació que ens toca viure.
  • Les dificultats que tenim els que fem teatre amateur per posar damunt l’escenari allò que ens agrada fer en les nostres estones de lleure, van creixent.
  •  
  • El nombre d’espectadors minvarà en considerar la cultura com un luxe.
  • Nosaltres, part d’un ample teixit associatiu català ben arrelat, no podrem ser públic tantes vegades com ho som actualment.

El teatre ens agrada, forma part de nosaltres i nosaltres no formem part d’una societat rodejada de luxe. Per això, diem en veu ben alta, cridant des dels escenaris i dels patis de butaques: la cultura NO és un luxe!

Data de publicació

July 29, 2012