Notícies

La Ventafocs exhaureix totes les entrades en la seva última representació

Joventut de la Faràndula ha assolit un nou rècord, amb tan sols un any, una de les estrenes de la temporada ha portat al TMS La Faràndula 9.200 espectadors. Estem parlant del musical La Ventafocs, la versió del clàssic infantil de Quim Carné amb músiques de Joan Baptista Torrella i coreografies de Montse Argemí de l’escola BOTS.

L’obra estrenada al maig passat ha portat en els dos cicles de representació 4.600 espectadors cada vegada,  culminant les funcions aquest diumenge 14 de novembre amb el cartell d’entrades exhaurides a la porta del teatre i quedant-se gent sense entrar.

Les 1.069 localitats del TMS La Faràndula van acollir una clausura espectacular per un muntatge que ha deixat un excel·lent gust de boca i el llistó ben amunt tal i com està fent en els darrers temps Joventut de la Faràndula. 

Pels més curiosos podeu consultar una galeria de fotos amb les millors imatges de l’èxit de la casa. També per internet i a través de facebook la setmana passada es va celebrar el concurs pels diversos lots de regal. L’internauta Barbara Novembre va ser la galardonada del premi gros que incloïa el CD i DVD de l’obra La Ventafocs i dues entrades per l’estrena de Els Pastorets de Josep Ma. Folch i Torres.  Un nou èxit de cara aquest Nadal.

Fotografia: l'equip de direcció davant el teatre amb el cartell "d'entrades exhaurides"

Data de publicació

November 16, 2010