Notícies

Local Fraser Lawton

Després de tant i tant temps reclamant un local nou,

després de dir tantes i tantes vegades que s'hauria  de canviar de local si o si, 

...............ja el tenim.  El nou local ja és tot un fet. Visca!!! Ara ja només manca fer el trasllat.

No cal dir que seran unes jornades intenses de treball però us podem assegurar que també seran unes jornades de reafirmació farandulera, aquí tots farem el paper protagonista d'una mateixa obra de teatre, de treballar tots per un objectiu i ara més que mai fer pinya, tots absolutament tots podem ajudar, hi ha feina per tothom. No només es tracta de carregar i descarregar camions , hi ha moltes més coses a fer, us ho assegurem.

El passat cap de setmana vam inicar el trasllat de les escenografies de les obres que darrerament hem representat al teatre, però no hem acabat! S'ha fet el trasllat de tot l'utillatge, dels focos,dels efectes especials, etc.... al nou local de Fraser Lawton però hi ha tantes coses que encara ens queda molta feina per fer.  

 
Si, si faranduleres i farandulers!! tenim molta feina per endavant!!! Així que us esperem!!! Veniu amb roba comoda, guants, gorres, mocadors pel coll, ganes de treballar i de riure una estona.
 
Qui ho diu que treballar és avorrit!!!!
 

ENS VEIEM !!!!!!!!!  

Voleu veure unes quantes fotos del primer cap de setmana de treball?   Si? doncs cliqueu l'enllaç.

https://picasaweb.google.com/101827451421267722790/Trasllat07072012?locked=true&feat=email#slideshow/5766930805028426482

Data de publicació

July 13, 2012