Notícies

Presentació Temporada 2015-2016

Joventut de la Faràndula, continua amb la tònica de les temporades anteriors, i hem realitzat la presentació de la temporada al Teatre Principal de Sabadell, on el president de l’entitat, Salvador Peig, acompanyat dels directors de les obres que conformen la cartellera i de la regidora de cultura Montserrat Chacón, ha anunciat la programació estable així com les novetats d’enguany.

La primera obra que podrem veure serà El món del Màgic d'Oz, sota la direcció de Quim Carné amb l'ajuda de Dolors Castellví. La podrem veure al Teatre La Faràndula de Sabadell els dies 3, 4, 10 i 11 d’octubre a les 18h de la tarda. No obstant, l’obra no baixarà el teló definitivament encara, ja que al mes de febrer hi ha programades funcions al Teatre Poliorama de Barcelona. Aquestes funcions seran els diumenges 7, 14, 21 i 28 de febrer i el 6 de març, a les 12 hores. 

Seguidament serà el torn de Els Pastorets, que en les seves vuit funcions (19, 20, 26 i 27 de desembre i 1, 3, 9 i 10 de gener) tornarà a portar a escena l’obra emblemàtica de Folch i Torres, dirigida per segon any consecutiu per Albert González amb l’ajuda de Pol Berch.

Com és també tradició, els més joves de la casa, els actors de TTi i Aula Jove portaran a escena la seva versió de Els Pastorets, a la Sala Miguel Hernández els dies 23 i 24 de gener. Enguany el muntatge estarà dirigit per Manel Dalmases, Jan Saura i Gorka Plans.

Seguidament, al mes de febrer, la reposició de l’estrena de la temporada anterior, El conte de Hansel i Gretel. El muntatge, dirigit per Salvador Peig i Maria Pla, es podrà veure els dies 27 i 28 de febrer i 5,6, 12 i 13 de març.

I finalment, al maig, arribarà la gran estrena d’aquesta temporada: Ratatouille, el petit xef, sota la direcció d’Albert Gorina i Magda Palau. Les dates de representació seran els dies 14, 15, 21, 22, 28 i 29 de maig.

L’altra gran novetat de la presentació ha estat, la recuperació desprès de molts anys sense dur-la a terme, la clàssica funció de Nadal. Es tracta d’un muntatge pel públic adult, en aquest cas la comèdia Qui talla el bacallà dirigida per Arnau Solsona. La funció tindrà lloc el 25 de desembre al Teatre Principal.

Data de publicació

September 16, 2015
  • Directors, actors, actrius, compositors i coreògrafs de les obres d'enguany