Notícies

Presentació de La Increïble Història d'en Peter Pan

Tenirm el goig de comunicar-vos que el proper DIMECRES 15 DE MAIG, a les 19 hores, tindrà lloc l'ACTE DE PRESENTACIÓ DE L'OBRA LA INCREÏBLE HISTÒRIA D'EN PETER PAN de JOVENTUT DE LA FARÀNDULA al vestíbul del Teatre Principal de Sabadell.

A l'acte  hi assitirà el President i la Junta, així com un dels directors del muntatge , actors, actrius i músics de l'obra,  essent convidats un representant de l'Ajuntament de Sabadell, els mitjans de comunicació de la ciutat i els nostres promotors i col·laboradors.

A l'acte de presentació hi ntervindran l'Arnau Solsona (Director del muntatge), Joan Blázquez (Peter Pan),  Mireia Vila-Puig (Wendy),  Boi Sagrera (Capità Garfi)  i Eric Verges, cantant d’Els Catarres i autor d'una de les cançons de l'obra.

També ens plau informar-vos que hi haurà una interpretació en directe d'una de les peces musicals composades expressament per l'espectacle per part del grup Els Catarres.

 

Podeu veure el cartell cliclant a l'enllaç http://www.joventutdelafarandula.cat/img/noticies/cartell_presentacio_PETER_PAN.jpg

Es tracta d'una magnífica ocasió perquè Joventut de la Faràndula doni a conèix er la seva darrera estrena teatral d'enguany.

Atesa la rellevància i repercussió de l'esdeveniment, esperem comptar l'assistència del major nombre possible de socis i sòcies. No hi falteu!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Data de publicació

May 11, 2013