El món del màgic d'Oz

direcció Quim Carné

Teatre La Faràndula / 17, 18, 24, 25, 31 de May, 01 de June / 2013-14Autor: -

Text: Quim Carné

Música: Joan Bta. Torella

Coreografia: Montse Argemí

Col·laboracions: -

Joventut de la Faràndula porta novament a l’escenari, El món del Màgic d’Oz, després de 14 anys des de la seva primera estrena, essent un dels èxits amb més renom de les produccions històriques de l’entitat.

L’obra del famós clàssic de L.F.Baum, adaptada i dirigida per Quim Carné, amb l’ajuda de Dolors Castellví, es podrà veure els propers 17, 18, 24, 25 i 31 de maig i el dia 1 de juny al TMS La Faràndula de Sabadell.

Com a protagonistes de l’aventura trobem el personatge de Dorothy, interpretada per Alba Grau, el divertit Espantaocells, encarnat per Xavi Clapés, el tendre Home de llauna, representat per Miquel Roselló i el poruc Lleó, de la mà de Marc Granado. Tots ells, perseguits per la malèfica Bruixa, interpretada per la Jèssica Martín.

La música ha estat composada expressament pel muntatge de la mà de Joan Bta. Torrella, el ja habitual compositor d’altres produccions de Quim Carné. D’altra banda, les coreografies han estat creades per la Montse Argemí de l’escola de dansa Bots.

El públic quedarà meravellat amb una història fabulosa, explicada a través d’una versió dinàmica i espectacular, amb una nova posada en escena, renovats decorats i les seves cançons en directe que amenitzaran i acompanyaran als personatges en tot moment de la representació.