La increïble història d'en Peter Pan

direcció Arnau Solsona i Maria Closas

Teatre La Faràndula / 01, 02, 08, 09 de March / 2013-14Autor: -

Text: Arnau Solsona

Música: Joan Colomo, Lluis Oliva, Sense Sal, Els Catarres, Oest i Guillem Galofré

Coreografia: Montse Argemí

Col·laboracions: -

Joventut de la Faràndula presenta de nou la gran estrena de la temporada passada, La increïble història d’en Peter Pan. Més de 4.300 espectadors avalen el muntatge.

L’adaptació del famós clàssic de J.M. Barrie, adaptada per Arnau Solsona, i sota la direcció d’aquest i Maria Closas, es podrà veure els propers dies 1, 2, 8 i 9 de març.

Com a protagonistes de l’aventura trobem a Peter Pan, encarnat per Joan Blázquez, la dolça Wendy, interpretada per Mireia Vilapuig, i els germans John i Michael, representats per Jan Saura i Dani Peig, respectivament. Tots ells seran perseguits pel malvat Capità Garfi, interpretat per Boi Sagrera, i els seus fidels pirates.

La música ha estat composada especialment per a la representació de la mà de Joan Colomo, Els Catarres, Sense Sal, Oest i Lluís Oliva. D’altra banda, les coreografies han estat creades per la Montse Argemí de l’escola Bots.

El públic es sorpendrà amb una posada en escena moderna, combinada amb grans dosis d’acció i d’humor, on la major part de l’elenc ha estat format en el Taller de Teatre Infantil i Aula Jove de la Joventut de la Faràndula.