La Blancaneus i els 7 nans

direcció Albert Gonzàlez i Alba Valero

Teatre Poliorama / 27 d'April, 04, 11, 18, 25 de May / 2013-14Autor: -

Text: Albert Gonzàlez

Música: Keco Pujol

Coreografia: Montse Argemí

Col·laboracions: -

La Blancaneus i els 7 nans és una comèdia musical amb grans dosis d’humor que ens explica des d’una visió molt moderna el clàssic conte dels Germans Grimm.

Hi havia una vegada una noia, la més bonica de tot el regne, que esperava el seu príncep blau... La nostra protagonista no és així, la moderna Blancaneus, trenca tota mena de esteorotipis. Acompanyada dels animals del bosc i d’uns peculiars 7 nans, trobarà el seu príncep o més aviat el trobarà ell a ella, però no sense abans creuar-se amb la malvada reina sense cor.

Detalls com la col·laboració especial de Jordi Banacolocha com a mirall màgic, fan que aquesta  història màgica de fa generacions i generacions enamori als més petits de la casa. Si això li sumem les enganxoses músiques de Keko Pujol i l’efectivitat de les coreografies creades per Montse Argemí de BOTS, fan de l’obra un resultat irresistible, fresc i directe per tot el públic.

Després de 3 temporades d’èxit, més de 10.000 espectadors han pogut gaudir d’un dels darrers grans èxits de la Joventut de la Faràndula que torna per segon any consecutiu al Teatre Poliorama de Barcelona, te la perdràs?