Pinocchio

direcció Llorenç Costa

Ajudant de direcció: David Galinsoga

Teatre La Faràndula / 18, 19, 25, 26 de May / 2023-24Autor: Jordi García

Text: Oscar Rodríguez

Música: Xasqui Ten

Coreografia: Montse Argemí

Col·laboracions: Miquel Àngel Julià i Lluis Campmajó (D. artística i escenografia), Patrícia Gato (vestuari i maquillatge) i Marcel Castillejo (D. vocal)

La gran estrena de la Joventut de la Faràndula, "Pinocchio", una adaptació teatral del clàssic italià que ens transporta a un món màgic i encantador. Aquesta obra musical segueix les emocionants aventures de Pinocchio, un titella que pren vida i anhela convertir-se en un infant de carn i ossos. A mesura que segueix les seves peripècies, el públic serà testimoni de la seva recerca d'identitat i l'aprenentatge de valors essencials com l'amistat, l'empatia i la diversitat.

A través d'aquesta adaptació, la Joventut de la Faràndula no només vol captivar l'audiència amb la màgia de Pinocchio, sinó que també transmetre valors importants que fan reflexionar sobre l'amistat, l'empatia i la riquesa de la diversitat en una manera entretinguda i inspiradora. No us perdeu aquesta emocionant producció que combina la història clàssica de Pinocchio amb un toc contemporani que segur que us captivarà.

Obra familiar, adreçada a qualsevol tipus de públic.

Durada aproximada 1 hora 40 minuts amb entreacte inclòs.