Pinocchio

direcció Llorenç Costa

Ajudant de direcció: David Galinsoga

Teatre La Faràndula / 18, 19, 25, 26 de May / 2023-24Autor: Jordi García

Text: Oscar Rodríguez

Música: Jordi Campoy

Coreografia: Montse Argemí

Col·laboracions: Miquel Àngel Julià i Lluis Campmajó (D. artística i escenografia), Patrícia Gato (vestuari i maquillatge) i Marcel Castillejo (D. vocal)

La gran estrena de la Joventut de la Faràndula, "Pinocchio", és una nova aproximació teatral al clàssic italià que ens transporta a un món màgic i encantador. Aquesta obra musical segueix les emocionants aventures de Pinocchio, un titella que anhela descobrir món i viure com un infant. A mesura que viu noves peripècies, el públic serà testimoni de la seva recerca d'identitat i l'aprenentatge de valors essencials com l'amistat, l'empatia i la diversitat. 

A través d’aquesta fàbula, la Joventut de la Faràndula no només vol captivar l'audiència amb la màgia de Pinocchio, sinó també transmetre valors importants que fan reflexionar sobre l'amistat, l'empatia i la riquesa de la diversitat, en una manera entretinguda i inspiradora. No us perdeu aquesta emocionant producció que combina el conte clàssic de Pinocchio amb un enfoc i missatge contemporanis i inclusius que segur us captivarà.

Obra familiar, adreçada a qualsevol tipus de públic.

Durada aproximada 1 hora 50 minuts amb entreacte inclòs.